ontwerp achtertuin met gras

3D Tuinontwerp

Tuin ontwerpen in 3D

Digitaal door je nieuwe tuin wandelen

Een tuinontwerp komt pas echt tot leven als u het voor u ziet. Dat kan nu, dankzij de 3D-tekenprogramma’s van Van Dijk Groenvoorzieningen. Bekijk uw tuinontwerp alsof u er midden in staat met tuinontwerp 3D.

Tuinontwerpen anno 2017 hoeven geen kale plattegronden meer te zijn: wij ontwerpen uw tuin graag driedimensionaal. Met een tuinontwerp 3D krijgt u vooraf een geweldige beleving van hoe uw toekomstige tuin er uit gaat zien! U krijgt uw 3D ontwerp ingevuld en ingekleurd door ons gepresenteerd en kunt erin rondkijken alsof de tuin al gerealiseerd is.

Wilt u uw toekomstige tuin ontwerpen in 3D en deze tot in detail zien? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Vraag naar de mogelijkheden »

Verhoudingen, ruimte en de combinaties van verschillende planten zijn veel beter in te schatten. Op papier blijft het ontwerp vaak abstract en is het moeilijker een realistische voorstelling van uw tuin te maken. Met een tuinontwerp 3D weet u precies wat u kunt verwachten. Ook kunt u onze ontwerpers veel gemakkelijker van feedback voorzien.

Verhoudingen, ruimte en de combinaties van verschillende planten zijn veel beter in te schatten.

Tuin ontwerpen 3D voorbeeld

Uw tuin laten ontwerpen door Van Dijk? Bereken de kosten.

Een nieuwe tuin laten ontwerpen, hoeveel kost dat? Met onze pakketten voor tuinontwerp weet u direct waar u aan toe bent. Selecteer de grootte van uw tuin en het pakket naar keuze: de prijs verschijnt onderaan (inclusief 21% btw).

Met een Tuinontwerppakket betaalt u alleen voor waar u behoefte aan heeft.

Bevestig uw keuze, vul uw gegevens in en wij realiseren voor u een prachtig tuinontwerp op maat.

Werkwijze tuinontwerp-3D

Net als bij een klassiek tuinontwerp, gaan we eerst met u om de tafel om een indruk te krijgen van uw wensen, van uw huidige tuin en maken we een schets of indien gewenst verschillende schetsen. Samen met u kiezen we welk ontwerp we gaan uitwerken in een 3D ontwerp. Uiteraard presenteren we u diverse voorbeelden van uw tuinontwerp, zodat u meteen een goede indruk heeft van uw tuin.

Uiteraard kunnen we op dat moment ook nog dingen aanpassen, zodat uw tuinontwerp 3D precies de tuin is die u straks ziet als u uit het raam kijkt.

Precies de tuin die u straks ziet als u uit het raam kijkt

Zelf een tuin ontwerpen

Online zijn er ook programma’s beschikbaar om zelf je tuin in te richten. ‘Kan ik zo’n tuin ontwerpen in 3D dan niet net zo goed zelf doen’, zult u zich afvragen. De voordelen van Van Dijk Groenvoorzieningen uw 3d-tuinontwerp laten creëren is onze ervaring en onze kennis van zaken. Wij beheersen niet alleen het ontwerpen, maar weten ook alles over de planten, bloemen en bomen.

Wij kunnen in het ontwerp rekening houden met uw smaak én met uw praktische voorkeuren qua onderhoud en duurzaamheid. Voor problemen waar u niet uitkomt, bedenken wij een creatieve oplossing. Als u kiest voor Van Dijk Groenvoorzieningen, krijgt u een 3D tuinontwerp dat klopt.

Wilt u de vakkundige hulp van Van Dijk Groenvoorzieningen?

Ik wil mijn tuinontwerpen in 3D »

3d-tuinontwerp voorbeelden

Hieronder vindt u enkele voorbeelden en filmpjes van 3D tuinontwerp.

Video’s

Mogen wij uw nieuwe tuin ontwerpen in 3D?